Padel Feestdagen Gift Guide: de leukste padel cadeaus voor elk budget

padel gift guide

Zoek jij het perfecte Sinterklaas- of kerstcadeau voor de padel-enthousiasteling in je vriend(inn)engroep of familie? Wij hebben de leukste cadeaus voor je uitgezocht. Of je nu een klein cadeautje zoekt voor het Sinterklaasspel of een duurder cadeau voor de kerst of een andere feestdag, via deze gift guide hopen we je op leuke ideeën te brengen.

Padel cadeaus onder de €10

Padelballen: Head Pro S of Kuikma PB 990 Speed

padelballen head pro s

Deze Head Pro S padelballen zijn perfect voor de wedstrijd speler. Ze gaan minder lang mee dan de Babolat ballen, maar hebben wel de beste stuiter. De Babolat’s zijn ook duurder!

De Kuikma PB 990 Speed zijn padelballen die lang mee gaan en ontzettend lekker spelen. Met deze ballen heb je sowieso een goed cadeau!

Tegen zweethanden: Tourna Rag Tag of een Technifibre overgrip

Geeft hij of zij je altijd een natte zweethand? Dan komen deze twee artikelen vast van pas zodat jouw vriend(in) of familielid meer grip heeft op het padelspel.

tourna rag tac

Tourna Tac Rag is een doekje dat is geïmpregneerd met een bepaald type hars op basis van bijenwas. Je wrijft de doek over je grip, waardoor je grip stroever en iets plakkerig wordt.

overgrip

De Technifibre Pro Player is een overgrip die zweet goed absorbeert, waardoor je racket minder snel in je handen glijdt. Je kunt een losse grip kopen of setjes. Een losse grip kost vaak 3-6 euro.


Padel cadeaus tussen de €10 en €30

Babolat mannen padelshirt

Dit is een heerlijk sportshirt die ook gedragen wordt door de nummer #1 speler Juan Lebrón. Wie weet gaat je vriend of familielid er opeens beter door spelen!

Babolat vrouwen padelshirt

Met dit vrouwen t-shirt in antraciete kleur behoor je direct tot het padel team van Juan Lebrón. Gesteund door de nummer 1 van de wereld slaat jouw vriendin of familielid de sterren van de hemel.

Hesacore Tourgrip

hesacore

De Hesacore grip van Bullpadel vervangt je normale grip. Het is een grip gemaakt van een soort rubber waar een zeshoekig patroon in zit. Dit patroon zorgt ervoor dat je racket minder snel in je handen draait.

Bullpadel padelsokken

bullpadel padel sokken

Met deze sokken van Bullpadel in drie kleuren is je vriend(in) of familielid helemaal in stijl. Je kunt nooit genoeg sportsokken hebben!


Padel cadeaus tussen de €30 en €50

Adidas Control Padeltas

Adidas Control Padel Tas

Een handige tas om je rackets in mee te nemen. Twee vakken met een rits en de tas kan als rugzak worden gedragen.

Geef baanhuur cadeau

Vind een padelbaan

Is jouw vriend(in) of familielid nog geen lid bij een vereniging? Of kan je daar alleen maar buiten spelen? Geef dan een uur of anderhalf uur spelen cadeau bij een van de te huren banen. Vind een baan bij jou in de buurt. Een uur een padelbaan huren kost tussen de 20 en 45 euro.


Padel cadeaus tussen de €50 en €80

Beginnersracket: Drop Shot Kibo 3.0

dropshot-kibo-3-0-padel-racket-side

De Drop Shot Kibo 3.0 komt bij ons als beste uit de test wanneer het gaat om padelrackets voor beginners.

Asics Padel Pro 5 Padelschoenen

asics padelschoen pro 5

Zeer fijne en stabiele padelschoenen, in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ze vallen vrij klein, dus bestel voor de zekerheid een maat groter!


Padel cadeaus boven de €80

Beste padelracket voor de gemiddelde speler

Nox ML10 Pro Cup Black

De Nox ML10 Pro Cup Black Arena komt als beste keuze uit onze test voor de speler of speelster van gemiddeld niveau. Met dit racket kun je niet missen!

Premium padelschoenen: Asics Gel Resolution 8

Asics Gel Pro Resolution 8

Deze Asics Gel Resolution 8 padelschoen is ontworpen voor de hardcore speler die graag de hele baan bestrijkt dankzij zijn grote bewegingscapaciteit. De schoen is zeer stabiel en biedt veel steun, zodat je vol vertrouwen achter de meest ingewikkelde ballen aan kunt gaan.

Bullpadel Xseries Padel tas

bullpadel-xseries-padel-tas-blue-marine

Deze padeltas is voor de echt fanatieke speler. Hij is van het padelmerk Bullpadel en is lekker ruim met 3 compartimenten voor het opbergen van padelrackets en kleding/accessoires, waarvan twee thermo elementen. Een thermo element zorgt ervoor dat het racket niet te warm wordt (en hierdoor eerder stuk zal gaan).